Dansk Engelsk
11.11.2014

En blyant er ikke bare en blyant!

Engang imellem sker det at man får et tilbud man ikke kan sige nej til. I dette tilfælde har vi fået et godt tilbud på de legendariske Derwent farveblyantsæt med hele 72 stk i hver æske. Derwent luksus-æsker med de 72 stk farveblyanter sælges normalt for kr. 999,- pr æske men vi kan nu sælge dem til landets billigste blyantpriser. KUN 499,- pr æske. Derwent farveblyantæsker kommer i fire forskellige udgaver:

Artists Color
Artists color pakken er den originale farveblyant fra Derwent. Den blev udviklet tilbage i 1930'erne og har ikke ændret sig meget siden dengang. Hvorfor? Fordi den virker. Artists Color serien udemærker sig ved at den er eminent til colorblending og generelt er lidt blødere i teksturen end de øvrige. Blyanterne kommer med en 4mm bred spids, der giver stærke linier og ekspressive toner i din kunst. En helt igennem fantastisk blyant.

Colour Soft
Dette sæt indeholder også 72 forskellige farver. Forskellen på dette sæt, og de øvrige er, at dette sæt især egner sig til folk der maler portrætter, laver illustrationer og lignende. Her er mange skind-nuancer, hvilket gør den ideel til dette formål.

Inktense
Inktense sættet udmærker sig ved at have de klareste farver i Derwent serien. Endvidere har den den fine finish at du kan tilføje vand ovenpå, så du kan lave glidende overgange og derved opnå en mere malingagtig effekt.

Watercolour
Watercolor er en akvarelblyant, der har den fine finesse, at du både kan male på tørt og vådt papir, hvilket gør din palet endnu bredere. Du kan også her tilføre vand for at opnå denne effekt. Teksturen er meget blød i Watercolour serien og gør den eminent til at arbejde lag på lag.


Kategori: Tilbud