Dansk Engelsk
10.11.2014

Graffiti på nettet!

I slut 90'erne og starten af 00'erne havde enhver kultur med respekt for sig selv et sted på nettet, hvor man kunne samle kulturerne eller den niche man synes var interessant men i en tid med hvor de sociale medier har vundet mere og mere frem er tingene er større grad rykket over på disse. I den forbindelse vil vi gerne komme med et par anbefalinger over de bedste steder du kan holde dig opdateret på, hvad der sker på den danske graffiti-scene.

Old School Graffiti Fools
Hvis du elsker dansk graffiti og har lyst til at tage en aktiv del i det, så bør du absolut tjekke gruppen "Old School Graffiti Fools" på Facebook. Gruppen er en dansk gruppe, hvor der flere gange dagligt bliver lagt nye som gamle billeder op. Udover det er der også ofte en sjov og festlig tone derinde. Gruppen har især sin styrke, hvis du gerne vil tjekke graff af ældre dato. Mange af gruppens brugere er rigtig flittige til at komme med input og smide gamle billeder og fra gemmerne. Gruppen er en lukket gruppe, så du skal søge om lov til at blive medlem men hvis du bliver godkendt er der rigtig mange gode billeder fra nu og back then i vente! Tjek den ud.

Hvem er Kim Matthiesen?
Ja, det er der vist ikke rigtig nogen der ved. Det eneste vi ved er, at sitet er helt fænomenalt, når det kommer til info og nyheder omkring den danske og udenlandske graffiti-scene. Kimmatthiesen.dk har et omfattende feed fra andre sites, hvilket betyder at du oftest kan læse nyhederne her først. Udover feeds er der også hyppige tog-gallerier, anbefalinger, nyheder og meget mere. Desuden har sitet også samlet "Danish Graffiti" on Instagram, dansk graffiti på Flickr og meget meget mere, så der er mange timers god underholdning, når du tjekker dette site ud.

Kategori: RFC Anbefaler