1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Adnan med en yderst aktuel kærlighedserklæring til sin mor

Kundeservice | Run For Cover 11. Nov 2015
I start 90'erne kom Adnan til Danmark sammen med sin familie, da der var krig i Eksjugoslavien.
"At give slip på alt hvad man har, for at give sin familie en tryg fremtid, er for mig noget af det smukkeste man kan gøre. Det er en af grundene til at jeg føler, at den her sang har været vigtig for mig at skrive. ''Ild og vand'' er først og fremmest en kærlighedserklæring til kvinden som gav mig livet. Det er en historie som handler om at være stærk, og hvad angår at være stærk, er min mor et af de bedste eksempler som jeg kender til, og derfor fortjener hun den her sang. Jeg vil gerne dedikerer nummeret til ALLE de stærke kvinder, som igennem ild og vand kæmper for at give deres børn det bedst mulige liv. - Jeg er meget spændt på at høre hvad i synes, og jeg håber i kan lige nummeret, i så fald skal i være hjertens velkomne til at hjælpe mig med at sprede budskabet".

"Ild og vand" er tredje-singlen fra Adnans socialrealistiske "Projekt Nordbyen", hvor nærmest alle numre efterhånden er blevet anbefalet af DR's Karrierekanonen og også har fået en del opmærksomhed i politiske kredse.