1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Fantastisk dokumentar om Stretch og Bobbitos legendariske radioshow

Kundeservice | Run For Cover 1. Nov 2015
For en måneds tid siden indsamlede dokumentaren Radio That Changed Lives om det legendariske radioshow The Stretch Armstrong and Bobbito Show hele $65,305 på Kickstarter. Dokumentaren er nu ude på Vimeo, hvor den kan købe og streames.

The Stretch Armstrong and Bobbito Show startede som et universitetsradioshow i 1990 og sluttede otte år efter grundet uoverensstemmelser. Stretch Armstrong og Bobbito er to af de største legender indenfor hiphop, Stretch primært som DJ og producer, mens Bobbito har haft pladeselskabet Fondle'Em, lavet flere dokumentarfilm og er en af de originale B-Boys fra Rock Steady Crew. Showet kickstartede karrieren for et hav af halvfemsernes største rappere - fra Nas, Biggie, Jay-Z og Wu-Tang til Eminem, Big Pun, Fugees og Big L - der alle kom forbi og spyttede i mikrofonen inden de overhovedet havde en pladekontrakt eller var kendte.Vil du være med til at crowdfunde en anden dokumentarfilm om endnu en legende i hiphop, så kan du støtte dokumentaren og Bushwick Bill fra Geto Boys på IndieGoGo.

Vi anbefaler også at man tjekker den nye korte dokumentar Tape Masters af danske Busybody Film aka Jesper Jensen, der handler om mixtape-DJ's som Kid Capri og Ron G og er optaget i '90'erne i New York. Den kan ses hos Danish Dox, der også har Busybodys dokumentar Beat Diggin' fra 1998, hvor man følger nogle af New Yorks største producere når de cratedigger og producerer i studiet. Bl.a. folk som Diamond D, Showbiz, Buckwild, Da Beatminerz og Godfather Don.