Dansk Engelsk
08.11.2014

Flashback Friday: Run For Cover Magazine, R.I.P.?!

Flashback Friday på en lørdag?! Ja, der er måske en grund til man snakker om hiphop-tid. Personligt vil jeg hellere kalde det travlhed men uanset hvad så siger vi: Better late than never.

Mange af jer nåede forhåbentlig at opleve Run For Cover Magazine - der udkom to numre som blev distribueret over hele landet men hvad blev der egentlig af Run For Cover Magazine, hvorfor kom der aldrig flere? Det vil jeg her prøve at gøre rede for.

For os var Run For Cover Magazine helt klart opfyldelsen af en drengedrøm, vores helt eget magasin som vi kunne udforme ganske som vi ønskede det. Resultatet var, synes vi i hvert fald selv, et kompromisløst hiphop magasin, der kom virkelig bredt ud til mængderne og hjalp os til at fortælle noget om Run For Cover men især også om dansk hiphop, graffiti og alle de andre ting vi holder så meget af. Vi har altid brændt meget for formidling og for at hjælpe med at sprede nyheder og historier i og om hiphop-kulturen - det fremgår også af vores fortid hvor vi har skrevet for en lang række andre websites og magasiner. Så at sidde med vores eget var fedt. Men samtidig måtte vi også erkende at det er svært at drive webshop, butik og de 100 andre ting vi laver, når man har en deadline på et 100+ siders magasin - derfor lagde vi det på hylden.

Betyder det at det er dødt og borte for altid?! 
Ja og nej. Jeg tror ikke at magasinet kommer til at genopstå i sin gamle form. Til gengæld håber jeg at denne blog med tiden kan bliver en lige så god platform til at udarbejde unikt indhold og et endnu bedre sted at interagere med jer læsere. Det er med en magasin deadline som er 100% definitiv og hvor ALT skal være klar på én gang - det passer ikke særlig godt ind i en dynamisk virksomhed. En blog derimod, hvor der hele tiden kan komme et mix af kort og langt, nyheder og tungere redaktionelt. Se det er nok mere os.

Jeg håber, at du vil blive ved med at læse vores blog og at det med tiden også vil blive en platform for dialog og debat .Jeg håber også at jeg kan gå i arkiverne og finde ting fra de 2 magasiner der udkom og ting fra det 3. som aldrig kom og dele med jer på vores Flashback Fridays. Jeg kan allerede nu love jer den vildeste Marwan profil næste fredag - skrevet af vores mand Gísli. Den udkom aldrig - men for hulen hvor fortjener den bare dagens lys.

Tak for din tid!