1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Mød Jedi Mind Tricks i Sound Station

Kundeservice | Run For Cover 23. Sep 2015
Den 29. oktober er der en unik mulighed for at møde og få signeret plader af den verdenskendte hiphop gruppe Jedi Mind Tricks inden deres koncert i Vega. Det sker i Sound Station på Gammel Kongevej 94, Frederiksberg, kl. 18.30 og her vil gutterne på bedste old school manér møde fans og signere LP?er.

Der vil ligeledes være mulighed for at købe den nye anmelderroste udgivelse "The Thief and the Fallen", der udkom i juni i år. Fans får således en enestående mulighed for at møde hiphop-gruppens store stjerner og få stillet et eventuelt behov for håndtegn.

Signering sker i forbindelse med Jedi Mind Tricks koncert i Store Vega samme dag. Det er den første Europa tour, hvor gruppens producer Stoupe the Enemy of Mankind også deltager og der er et vildt live show i vente.

Vinnie Paz og Stoupe the Enemy of Mankind medbringer DJ Kwestion og Crypt The War Child from Outerspace på scenen, og i selskab med den hardcore hiphop-gruppe Non Phixon og med support fra de tyske underground rappers fra Snowgoons, er der lagt op til en eminent aften i hiphoppens tegn.

Om Jedi Mind Tricks.
Jedi Mind Tricks er en hiphop-gruppe fra Pennsylvania bestående af rapper Vinnie Paz og den legendariske producer Kevin Baldwin aka Stoupe the Enemy of Mankind. Siden 90'erne har de udgivet hårdslående hiphop, og i juni udkom deres ottende studiealbum, som er et af årets hidtil bedste udgivelser. På det nye album bidrager en lang række andre hotte artister kendt fra hiphop-miljøet så som Dilated Peoples, A.F.R.O., Eamon, R.A. The Rugged Man og Yes Alexander.

Signeringen sker d. 29. oktober kl 18.30 i Sound Station på Gammel Kongevej 94, Frederiksberg.

Du kan læse mere om eventet her!