Dansk Engelsk
09.09.2015

Necro til Danmark!

En af de vildeste undergrundsrappere fra Guds eget land gæster Danmark til November!

Torsdag d. 19. november står i døds-rappens tegn når den amerikanske rapper Necro besøger spillestedet Musik Loppen i København.
Ron Raphael Braustein er det fulde navn bag Necro, den ukronede konge af kompromisløs horrorcore-rap der sætter fokus på livets mørke sider. En søn af jødiske immigranter og opvokset i Brooklyn, New York.

Necro startede oprindeligt som guitarist i et trash-metal band - en genre han flere gange er vendt tilbage til i sin karriere - men begyndte kort efter at rappe efter inspiration fra hans bror, rapperen Ill Bill. Navnet Necro tog han efter et nummer med metalbandet Slayer. Der gik ikke længe inden han vandt en demo-konkurrence på The Stretch Armstrong and Bobbito Show, men det var først da han producerede for sin brors gruppe Non Phixion og rapperen Cage, at folk begyndte at få øjnene op for ham. I 1998 fik han også en del opmærksomhed som rapper for ?Cockroaches EP?, hvorefter Necro oprettede sit eget pladeselskab Psycho+Logical-Records. En af de første udgivelser på selskabet var soloalbummet ?I Need Drugs?, der fik stor omtale, ikke blot for produktionerne, men også i høj grad for det lyriske indhold med numre som ?The Most Sadistic?, "Your Fucking Head Split? og ?You?re Dead?. Siden har Necro over 15 udgivelser bag sig, heriblandt med grupperne ?The Godfathers? sammen med raplegenden Kool G Rap og ?The Circle Of Tyrants? med Ill Bill, Goretex og Hr. Hyde (Non Phixion).

Necro blev hurtigt kendt som en hardcorerapper og han har også været involveret i flere kontroverser. Necro er en rapper, der drager paralleller til horrorfilm med afsæt i hans eget jødisk ortodokse og militære ophav. Et univers, der har meget til fælles med netop trash- og dødsmetal og Necro har netop også samarbejdet med medlemmer fra både Anthrax, Hatebreed, Slipknot og Megadeath.

Der er ingen tvivl om at det er en både interessant og dygtig rapper der besøger Musik Loppen til november og Necro er også kendt som en meget intens live-performer.

Du kan læse mere om koncerten her!Kategori: Events