1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Kom til releasefest med MC Ollie og ECO

Kundeservice | Run For Cover 21. Apr 2015
Rapperen MC Ollie og ECO udsender til maj hver deres EP. Det fejrer de med et brag af en releasekoncert. Begge EP'er er lavet i tæt samarbejde med Tau Mau og selvfølgelig kræver udsendelsen af de to EP'er også en vild dobbeltkoncert.

DET VIGTIGE:

- Fredag d. 15 maj
- Dørene åbner kl. 20:00
- Livemusik fra: 21:30
- Entré: 40 kr.
- Adresse: Musikcaféen, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K

- Billetter: www.billetto.dk/events/mc-ollie-eco-releasefest/

Vi har sørget for et par fuldstændig hjernedødt vilde warm-up-acts. Men dem, pladetitlerne og meget andet offentliggør vi først senere. Vi vil dog gerne offentliggøre med det samme, at Citybois desværre ikke kommer og varmer op, hvilket vi ellers har hørt folk hvisketiske om ude i byen.

Det tog os ikke mange minutters overvejelse, før vi blev enige om at holde release i Musikcaféen i Huset KBH - de kunne give os præcis den placering, de rammer og den intimitet, vi søgte. Det betyder dog også, at der er et begrænset antal billetter til salg. Så hvis du har intentioner om at komme, så slå til i god tid.

OBS: Når du køber en billet til koncerten, sikrer du dig samtidig en lille, eksklusiv opvarmings-e-mail, som du vil få tilsendt to ugers tid før selve releasen. Så kan du hilse på nogle af vores nye sange, før alle andre har mulighed for det.