Dansk Engelsk
04.11.2014

Det handler om Soul!

Som overskriften siger, så handler det om sjæl. Det handler om sjæl og kærlighed til graffiti hver gang den tyske graffti producent On The Run udvikler nye produkter. Desværre sker dette ikke så tit - til gengæld er man så meget mere glad, når der kommer nogle nye ting fra dem - for man ved de er i orden.

On The Run har netop lanceret et par nye farver i deres utroligt populære serie Soultip Paint, samt en enkelt ny farve af deres ligeså populære Flowpen Ink. Som navnet siger, er Soultip Paint en maling som er særdeles velegnet hvis du skal ud og tagge på gaden. Farverne er klare og flotte og kommer med tilførelsen af de nye GOLD og PINK varianter nu i hele 16 forskellige farver. Du får 200ml til kun 49,95. Flowpen ink'en er også særdeles velegnet til tagging og er mere holdbar og svær at buffe/fjerne igen, da det er en blæk. Den nye farve er BROWN og serien består nu af 6 forskellige farver.

On The Run laver også en række forskellige squeezers som fungerer perfekt til både malingen og blækken - du finder dem i "Tomme Tuscher" sektionen.

Kategori: Nye varer