1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Tre nye stærke navne på Vanguard!

Kundeservice | Run For Cover 9. Mar 2015
Vanguard festivalen har i år valgt udelukkende at satse på at satse på hiphop, dancehall og reggae. De forrige år har det været delt op med en dag med ren hiphop samt en dag med indierock. I år har folkene bag Vanguard valgt at droppe indierocken og udelukkende fokusere på urban musik - et tiltag vi naturligvis er rigtig glade for. Der er netop offentliggjort hele tre nye navne i dag, og det er gode sager:

-DJ Premier
-Bikstok
-Bunny Wailer

DJ Premier behøver vist ikke nogen nærmere præsentation. Han har i flere årtier været en af de vigtigste producere i hiphop generelt, og var tidligere en del af supergruppen Gang Starr. Senest udsendte han, sammen med rapperen Royce Da 5'9, albummet "PRhyme" - et helt igennem fantastisk album, som også kan erhverves i shoppen.

Bikstok er efter flere års pause EP-aktuelle igen med pladen "Uranium" der i skrivende stund kan forudbestilles her!

Bunny Wailer er den eneste nulevende medlem af Bob Marleys gruppe "The Wailers". Så hvis du, ligesom os, er til Jamaicansk reggae, så bør du absolut tjekke ham ud.

Hvis du endnu ikke har fået købt din billet til Vanguard, der finder sted d. 31. juli samt 1. august, så kan du gøre det her!