1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 13 - Del Af Mig

Kundeservice | Run For Cover 1. Mar 2015
Et nummer om frygten for at give dårlige vaner videre.

Byggestens indspilningsdeadline var den 1. november 2014 fordi min kæreste havde termin den 6. december, og vi derved burde kunne nå alting, selv hvis den lille fyr kom ud lidt før planlagt. Timingen gjorde naturligvis, at en masse tanker om fremtiden kørte rundt i hovedet på mig, mens jeg skrev på Byggesten. Jeg er mildt sagt hunderæd for at give alle mine negative sider som menneske videre til min søn. Jeg håber, at erkendelsen af dette, kommer til at hjælpe mig med at undgå det.

Del Af Mig er en god afslutning på Byggesten, fordi albumtitlen refererer til alle de ting, der skaber dig som menneske, men samtidig også kan symbolisere, hvordan du giver dine byggesten videre, når du får børn.

Jeg tror kort fortalt, at jeg bare skal give mit barn tid, og ikke stresse mig igennem opgaven at blive forælder. Jeg har ingen gyldne råd her (jeg ved knap hvad jeg laver), men synes stadig den pointe er værd at fremhæve.

Jeg er ikke sikker på vi kommer til at spille det her nummer live, men det kunne være smukt at gøre det engang i fremtiden, når min søn ikke er en baby længere. Det må tiden vise.

Pladen er ude i morgen, og jeg ser frem til det rush, det altid er, at sende nyt materiale på gaden. Jeg håber I kan lide albummet, men hvis I ikke kan, er det skam også okay.


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!