1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 12 - End Død

Kundeservice | Run For Cover 28. Feb 2015
Et nummer om min yngste fætters kamp med sygdom. Han fik for et par år siden hidsigt nyresvigt og fik at vide, at der ville gå mange år, før de fandt en passende donor. Der skulle dog ikke gå så lang tid alligevel, da han sidste år fik det magiske opkald, og blev indlagt, så han kunne få det nye organ.

Efterfølgende fik han overtalt en medarbejder på hospitalet til at fortælle ham, hvor nyren kom fra. Da han først vidste, hvilken by organet var fra, kunne han hurtigt finde frem til en bestemt dødelig ulykke, der højst sandsynligt hang sammen med organdonationen.

I Italien i sommeren 2014 var han stadig i bedring efter operationen, og vi talte meget om hans situation. Han havde da endnu ikke besluttet, om han skulle tage kontakt til familien, hvis næres død faktisk redede hans liv.

Jeg vil ikke sige så meget andet om musikken, end at jeg synes det er noget af det smukkeste på pladen. Især outroen - med guitar af Adams fætter Nicolas - er virkelig fantastisk sat sammen!


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!