1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 11 - Danser Ikk'

Kundeservice | Run For Cover 27. Feb 2015
I den sidste del af indspilningsfasen til Byggesten sad vi hjemme hos Adam Sampler og arbejdede på et mix. Han og Noize blev rastløse og begyndte at klippe samples op, mens de nynnede på et improviseret omkvæd. Adam tilsluttede en ældre live-mikrofon og fandt hurtigt på noget om en skaldet pige, der gav ham angst, fordi hun ikke ville stoppe med at twerke op af ham. Han indspillede desuden et vanvittigt sømandskor som ekstravokal, og de to gutter var ellevilde, da de vendte sig om mod mig og krævede, jeg skulle skrive vers til deres omlæg.

Jeg nægtede med det samme? Ikke fordi deres oplæg ikke var godt, men fordi Byggesten skulle handle om mig som person, og en historie om en korthåret piges dansevaner ikke rigtig passede ind. I hvert fald ikke som jeg forestillede mig albummet.

Noize blev irriteret over min modvilje og spurgte mig; "Jamen, hvis det SKAL handle om dig, så lad os dreje det ind i din verden? Hvis du er på en klub, og en pige kommer hen og spørger, om I skal danse, hvad siger du så?"

"Nej...?" svarede jeg. "Det er genialt!" råbte han. "Det laver vi fanme et nummer om!"

Og som sagt så gjort. Jeg skriv versene alene i mit studie på Nørrebro og sendte dem til Kim og Adam, der arbejdede videre på det. Vi fik desuden overtalt Adam til, at vi kunne gemme hans sømandskor, som det blev lagt i den førnævnte vanvittige studiesession.

Justin Ulbrichsen instruerede og klippede den flotte musikvideo, du kan se nedenunder. Især festscenen var sindssyg at skyde, da vi fik en kæmpe fest op at stå, selvom det var søndag og kl var 13. Faktisk blokerede to statister toilettet i en halv time for at "hygge", hvilket viser meget godt, hvor højt bølgerne gik.


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!