1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

RFC Anbefaler: The Champs Podcast

Kundeservice | Run For Cover 31. Oct 2014
Hvem ellers kan få Big Daddy Kane til at indrømme at han nær har skidt på en groupie?!
Hvis du ikke allerede er bekendt med The Champs, så er det på tide du bliver det - det er nemlig både en af de sjoveste og mest dybdegående hiphop podcasts derude...

The Champs består af de to hvide, nørdede komikere Neal Brennan og Moshe Kasher - som insisterer på kun at have sorte gæster (komikere, rappere, sportsstjerner, pornstars etc).
I de første mange afsnit var DJ Douggpound også en del af showet, hans job var at droppe skøre soundbites ind live, midt under interviews - det var nogle gang ufatteligt grineren, men ofte bare røv nederen, så han bouncede og nu har vi bare to utrolig sjove herrer tilbage.

Brennan var sammen med komiker-geniet Dave Chapelle manden bag The Chapelle Show, og jo mere man hører til Neal jo tydligere bliver det hvor stor indflydelse han havde på hvad der nok er det bedste sketch show nogensinde.

Kasher er et mere ubeskrevet blad, men han er mangeårig standupper og har desuden skrevet en sindsyg selvbiografi om hvordan han endte i rehab inden han fik dun på dolken. Men en ting er helt sikkert, hans talent for komiske indspark er uden sidestykke.

Det magiske ved The Champs er deres tilgang til interviews, de vil langt hellere høre om barndomstraumer end bagkatalog og er ikke for fine til at tage pis på ALT - heller ikke deres gæsters tragedier. Det betyder også at der kommer nogle fantastiske show, selv med de mest skæve gæster.

Anbefalede episoder: MC Search, Big Daddy Kane, Action Bronson, Aziz Ansari, Nicole Richie, Questlove og for guds skyld Lexington Steele.

The Champs kan finde på iTunes. Enjoy. Og kom gerne med en Podcast anbefaling til os!