1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 10 - Kunstpause

Kundeservice | Run For Cover 26. Feb 2015
Et nummer, der kun er kommer til verden, på baggrund af en linje Lukas Lunderskov aka. LuxXx engang skrev i en kæmpe brandert sammen med bl.a. Bawl Disney og mig selv. Han skrev noget i stil med "Du kan ikke sige noget til mig jeg' en ung baws / prik prik prik, kunstpaus' /" og da Noize hørte den var han færdig af grin. Sidstnævnte fik i løbet af efteråret 2014 presset igennem, at den raplinje skulle være grundstammen til et nummer om "at tage en pause".

Derfor var det naturligvis også Lukas, der levere omkvædet på "Kunstpause" - stadig med kraftig inspiration fra ovenstående linje. Hans ekstra vokaler på omkvædet er sgu priceless!

Jeg skrev versene mens jeg var dommer til MCs Fight Night. Ikke fordi den tjans påvirkede min skriveproces særlig meget, men jeg kan bare tydeligt huske, at jeg prøvede at finde på linjer, da vi kørte i en minibus hjem til København fra indledende runder på Train i Aarhus.

Linjen om Benjah er virkelig virkelig plat - undskyld gamle ven!

Musikken er endnu en skitse fra Adam Sampler, som vi alle tre arbejdede videre på i plenum. Tempoet og energien i produktionen gør, at jeg glæder mig til at spille det her nummer live. Det kan kun blive en banger! Desuden er Lukas jo altid med som backuprapper, når vi er ude, så det er kun rart, jeg kan få et pusterum i omkvædsdelene til at drikke en øl... En kunstpause om man vil...


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!