1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 9 - Gir' Så meget

Kundeservice | Run For Cover 25. Feb 2015
Det eneste nummer på Byggesten med en hemmelig feature... Kan du høre, hvem det er??

Samarbejdet med de hemmelige gæster blev sat op af Noize, der længe havde talt med dem om at lave et eller andet sammen. Den første musikalske skitse blev leveret af Adam, Noize tilsatte lidt guitar og effekter, og jeg skrev (som ved så mange andre numre på pladen) mine vers på ferie i Italien.

Nummeret handler om at have for travlt... I foråret 2013 blev jeg tilbudt et job på et PR-bureau, som jeg sagde ja til, fordi jeg forestille mig, at det ville være godt med en længere pause fra musikken. Jeg startede i sommeren 2013, og i det år jeg nåede at arbejde dér, faldt min plan om mindre musik gradvist fra hinanden. Jeg skulle egentlig undgå at tage i studiet, men endte med at udgive tre EP'er i løbet af året og afholdt desuden mit livs koncert på Bremen - noget der virkelig krævede meget forberedelse.

Som du nok kan gætte, stressede jeg mig selv helt i stykker i førnævnte periode. Jeg spillede 1,5 koncert om ugen i gennemsnit og var i studiet minimum hver anden dag - hvilket så var vd siden af en 40-45 timers arbejdsuge på et kontor. En livsstil, som jeg uden tvivl ikke ville have kunne gennemføre i flere år uden at brænde helt sammen.

Nummeret hedder som nævnt "Gir Så Meget", og jeg forsøger i versene at belyse begge sider af det ræsende tempo, jeg havde i det år, og følelsen af at give sig fuldt ud. I første vers med det negative i fokus - min stress, frustration og mangel på fritid - og i andet vers med det positiv - al den kærlighed universet giver tilbage, når du arbejder røven ud af bukserne for at nå dit resultat.

Husk frem for alt... guderne hjælper den, der hjælper sig selv...


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!