1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 8 - Drømme Om Stockholm

Kundeservice | Run For Cover 24. Feb 2015
Et af de få numre på pladen, der gæstes af en anden rapper, nemlig den svenske Ken Ring. Ken er en legende i Sverige, og det var super fedt, han var frisk på at stille op med rimelig kort varsel og levere et brutalt vers fyldt med energi og nerve.

Skitsen til Drømme Om Stockholm var også en af de beats, jeg havde med til Italien i sommeren 2014, hvor min del af nummeret kom til verden. Teksten handler om at være født så tæt på et andet land, men aldrig rigtig interagere med det i andre henseender, end når svenskere tager til DK for at blive fulde, og danskere tager til Sverige for at smugle hash.

Omkvædet indeholder et sample fra den svenske sanger Kjell Torbjörn, der indspillede nummeret tilbage i slutningen af 60erne. Noize ville gerne have hans tilladelse til at bruge det, så han og vores pladeselskab Playground brugte en masse tid og energi på at finde manden. Det viste sig, at han havde arbejdet i Strasbourg de sidste mange år og netop var gået på pension. Han var meget smigret over, at vi ville bruge hans gamle ting, så han sendte en pakke med hele sit bagkatalog i plader og desuden alle mulige uudgivne ting. Da han kom forbi København for et par uger siden, var Noize ude at spise med den ældre sanger, og vi tog alle en øl sammen efterfølgende. Rapmusik kan fanme sætte nogle skøre alliancer / venskaber op!

Det ser forresten ud til, at Ken Ring kigger forbi vores releasekoncert i Lille Vega den 7/3, så vi faktisk får mulighed for at spille nummeret sammen. Det ser jeg virkelig meget frem til!


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!