1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 7 - Askepot

Kundeservice | Run For Cover 23. Feb 2015
Det andet nummer vi indspillede til Byggesten helt tilbage i foråret 2014, nogenlunde samtidig med Vi Hjerte Alberte udkom. Jeg havde haft beatet i rigtig lang tid, før jeg endelig fik en tekstmæssig ide, som jeg syntes kunne fungere over den meget hårde, men samtidig melankolske stemning på produktionen. Jeg elsker trommerne, der får mig til at tænke på den gamle stil G-unit kørte lydmæssigt...

Nummeret handler om de følelser, der kommer mellem mennesker i nattelysets skær, der så efterfølgende fordufter med solens første stråler næste morgen. I første vers eksemplificeret mellem en mand og en kvinde i byen og i andet vers i forhold til musikeres evne til at tale skrald og lægge alle mulige planer hen over en stribe øl - der så selvfølgelig er glemt næste dag. De seneste par år har lært mig vigtigheden af at have et stærkt hold omkring sig, som man virkelig kan stole på. De mennesker, jeg laver musik med nu - både i studiet og når vi spiller live - er lige præcis denne her ting.

Jeg hader at lyde som en mavesur rapper, men jeg er mere end træt af at hjælpe folk, der så efterfølgende glemmer alt om det. Men what the fuck, universet og karma virker, så det er ærgerligst for dem selv...

Klaver-outroen er forresten noget af det smukkeste på pladen. Den er Adam Sampler 100 pct. ansvarlig for!


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!