Dansk Engelsk
22.02.2015

Byggesten nedtælling: Dag 6 - Hold Fast I Mig

Nummeret til min søns mor! Der er sikkert nogle, der vil mene, at jeg er for sød at høre på lige her, men jeg er sgu ligeglad. Det er sandheden for helvede!

Hold Fast I Mig var et af de sidste numre vi indspillede til Byggesten. Noize fandt lyde og samplinger, Adam Sampler satte det hele sammen i en super fed skitse (mens Noize og jeg spillede i Jylland), og jeg indspillede vers og omkvæd alene i en god koger i studiet.

Nummeret handler om det mest værdifulde, jeg har fået af et andet menneske? Som meget rastløs og distræt person er det fantastisk, når et andet menneske kan få dig til at sætte dit liv ned i gear. Jeg har gennem en del terapi fået etableret, at jeg højst sandsynligt er afhængig af adrenalin, hvilket også har en del af skylden for mine livslange søvnproblemer. Min søns mor er en af de eneste, der har kunne få mig til at slappe lidt mere af. Det har virkelig været en positiv omvæltning i mit liv, som jeg skylder hende en masse for.

Desuden indeholder både starten af første og andet vers en reference til en linje fra Kalibers nummer ?Vest For København" - nemlig ?har været på afveje siden jeg gik i dagpleje" osv, der er omskrevet til at passe ind i denne her sammenhæng.

Jeg er helt vild med outroen på nummeret, der igen er sunget af Emilie Moldow. Koret i denne del af nummeret leder tankerne hen på enkelte numre fra Commons bagkatalog (det synes jeg i hvert fald).


Bestil BYGGESTEN på
CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!

Kategori: Artister vi elsker