Dansk Engelsk
30.10.2014

Ny super limited vinyl fra Run For Cover

Det er med både glæde og stolthed at vi kan annoncere at vores næste super limited vinyludgivelse bliver ny-klassikeren Danni Toma - "Rige Mænds Jakkesæt". Pladen udkommer Black Friday (28. Nov 2014) og vil ikke komme til forudbestilling. Pladen kan altså først bestilles den dag og kommer kun i 150 unikke, håndlavede eksemplarer - så sid klar ved tasterne!

De seneste år har vi fordybet os i de nørdede vinyler, som skal være så lækre, håndlavede og limited som muligt. Det er blevet til en serie af vinyler, som alle har fået stor kærlighed og opærksomhed og som er blevet revet væk. Først kom Dancehall pladen "Røgalarm", håndtrykt og i 3 forskellige farver vinyl, så Pede B's "Vi Hjerte Alberte" skåret i hånden på en lasercutter, så Kasper Spez' "Fantasten" med unikt kaffetryk og nu Danni Toma. "Rige Mænds Jakkesæt" bliver også et rigtig samleobjekt. Udover at indeholde albummets oprindelige 8 tracks + bonus vil vinylen indeholde hele 2 ekstra tracks. Desuden vil coveret blive et unikt, håndlavet linoleumstryk af kunstneren Lars Pank.

Vi forelskede os i Danni Toma fra første øjeblik vi lagde øre til det Aalborgensiske vidunderbarns første udgivelse. Toma emmer af livsglæde, originalitet og x-faktor og er tydeligvis inspireret af hiphop der kom til verden før han selv gjorde det. Også derfor satte vi Toma på coveret af Run For Cover Magazine #2. Så vi er super begejstede for denne udgivelse og håber, at I er det samme. Glæd jer til flere fantastiske vinyl-udgivelser fra Run For Cover - og vær nu klar ved tasterne, Vi oplaver SÅ mange der kommer for sent!

Danni Toma - "Rige Mænds Jakkesæt" udkommer på Run For Cover Records 28.11.14 på super limited vinyl!