1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Byggesten nedtælling: Dag 3 - Hey Pede

Kundeservice | Run For Cover 19. Feb 2015
Pede B vil de kommende tretten dage præsentere sin nye plade "Byggesten" her på bloggen. Hver dag kommer der en smagsprøve på et nyt nummer sammen med en beskrivelse af tankerne bag teksten og musikken. Alle ord er Pedes egne, og vi fralægger os ansvaret. Enjoy!

Hey Pede

Det første nummer, vi indspillede til Byggesten!

Noize fandt på skitse og omkvæd tilbage i sensommeren 2013, og jeg skrev meget af teksten på et hotelværelse i Herning aftenen før en tidlig koncert. Nummeret handler om mine oplevelser med freestyle - både da det kun var med en udvalg lille skare, og da 8Mile fik gjort disciplinen landskendt. Jeg er meget taknemmelig for alle de fantastiske oplevelser MCs Fight Night har givet mig, men det er også bevidst, at jeg til sidst blev nødt til at distancere mig fra konkurrencen, da min rolle i den total overskyggede den musik, som jeg indspillede og forsøgte at udgive. Det var trods alt her, mit hjerte var med.

Omkvædet er sunget af Noize's børn, og broen før omkvædet er faktisk sunget af manden selv. Det var egentlig meningen, hans sangstykke kun skulle fungere som en slags vejledning til en rutineret sanger, men Adam og jeg var så glade for Noize's bidrag, at vi fik ham overtalt til at vi brugte det på det endelige nummer. Faktisk gik Noize kun med til det, hvis jeg lovede, at vi kunne lave en skør skør video til Danser Ikk - og det blev den video virkelig også!

Vi spillede "Hey Pede" første gang live som et ekstranummer til koncerten på Bremen i april 2014. Der er to vers på nummeret, men vi satte nummeret op live, som om der var et tredje, og lod dette kun være freestyle om de ting folk hæver op i vejret. Det er vores plan, at dette lille stunt skal bruges på alle fremtidige liveshows, så publikum fanger, at der altid kommer en freestyle i røven på det her nummer!

Sjovt nok var det faktisk rigtig svært at få tilladelse til at bruge samplingen på nummeret, så det var ret tæt på "Hey Pede" ikke kom med på Byggesten (jeg havde personligt opgivet efter handlingerne med et svensk pladeselskab trak i langdrag).

Bestil BYGGESTEN på CD eller LP her og deltag i konkurrencen om bl.a. en privatkoncert og fede freestyles fra Pede B. Desuden får alle, der bestiller albummet via Run For Cover, en signeret plakat med gratis!