1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Per Vers annoncerer nyt album, ny tour og gratis EP

Kundeservice | Run For Cover 10. Feb 2015
I forbindelse med udgivelsen af gratis-EP'en "Skuffesange" annoncerer Per Vers albummet "Tæt" med release den 20. april.

"
Overskriften og temaet for numrene er nærhed og især mangel på samme." Skriver Per om det nye album, hvis første single "Tæt På feat. Klumben" kommer allerede til marts.

Per Vers har altid været eminent til at benytte sig af super talentfulde producere og dette album er ingen undtagelse, faktisk er der nærmest tale om et all-star producerhold. Hvis du vil høre lidt mere til producerne så linker vi til deres soundcloud i det følgende. Per skriver: "Der er 14 spor, spilletiden er 43 minutter, og pladens producere er som følger: Embee (Loop Troop), DJ Large (Sverige), M-Phazes fra Australien (Eminem, Lupe Fiasco m.fl), Exile fra Los Angeles (Aloe Blacc, Blu & Exile m.fl.) og Stelios Phili fra New York (Kendrick Lamar, A$AP Mob) alle med to tracks hver, og fra Danmark Hans Solo (Pro Era, Joey Bada$$), Nuplex og Tue Track med et nummer hver."

Og lad os da ikke glemme at Per Vers netop har lagt en gratis EP til download. "Skuffesange" er numrene fra en teaterforestilling som Per V lavede sammen med storyteller Per Helge, poetry slammer Peter Dyreborg. Hent "Skuffesange" her!