1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

STARTER er tilbage hos Run For Cover

Kundeservice | Run For Cover 23. Feb 2020
Efter lidt tids fravær er vi stolte over igen at kunne præsenterer kvalitetstøj fra STARTER BLACK LABEL hos Run For Cover.

STARTER er dybt forankret i amerikansk professionel sport. Mærket blev verdensomspændende kendt som leverandør til de fire store sportsligaer NFL, NBA, NHL og MLB. I 90'erne udviklede dette sportsbrand sig til streetwear og formede dermed streetwear-trenden for en hel generation. Denne tendens fortsætter i dag, hvorfor STARTER skabte streetwear-brandet STARTER BLACK LABEL som en udvidelse af brandet.

Mærket kombinerer stylesene og farverne der gjorde dem kendt og elsket fra halvfemserne med det ikoniske STARTER Classic-logo, hvilket skaber stilfulde, sportslige klassikere såsom T-shirts, hættetrøjer og sweatpants. Sportsbeklædning som træningsdragter og baseballcaps med intense farveskalaer er en del af STARTER BLACK LABEL og er derfor perfekte til den igangværende 90'erne modehype. På grund af den stadigt stigende popularitet inden for amerikansk sport er STARTER-mærket efterspurgt som aldrig før. Alle kan være en STARTER - også dig!

Starter er en af de største leverandører af snapback caps. Starter er både kendt i som streetwearbrand og som sports-brand pga deres collabos med professionelle sportsudøvere. Starter blev grundlagt i 1971 af basketballspilleren David Beckerman. Et stærkt brand!

Se vores udvalg af tøj og caps fra STARTER her