1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

2014 i RFC - Et tilbageblik

Kundeservice | Run For Cover 6. Jan 2015
2014 var endnu et fantastisk år i Run For Cover - tusind tak for det. Her er et tilbageblik på nogle af årets højdepunkter.

Ombygning af butikken
Året startede med et kæmpe højdepunkt for os - endelig var det blevet tid til at ombygge butikken i københavn. Ombygningen har længe været en drøm og i takt med mere gang i biksen var det kun naturligt. Vi flyttede bagvæggen og gjorde butikken ca. 4 gange større end før. Det betyder, at der nu blev plads til DK's største udvalg af spray cans med ALLE FARVER fra bl.a. Montana Gold, Montana Black og Liquitex - og senere på året også fuld skala fra Molotow Belton! Se videoen af ombygningen her.

Lukning af Århus-butikken
Som tingene blev mere og mere travle i København og med vores mange andre projekter blev vi nødt se grundigt på hvordan vi prioriterede vores tid - og det ledte til en svær beslutning - lukningen af vores butik i Århus. Efter 7 år i Århus var det vemodigt at skulle lukke butikken men i en lille virksomhed, som vores, er vi nødt til altid at kunne omstille os og lægge energien hvor den er bedst brugt - det har dog ledt til en lang række spændende projekter, som du kan læse om herunder.

Limited vinyler i lange baner
Faktisk var vinyl-pladeselskab det allerførste vi kunne skrive på Run For Cover CV'et - det var sådan vi startede og vi er stolte over at være tilbage! Det var den danske dancehall vinyl "Røgalarm" der for alvor fik os tilbage i vinyl-gamet og siden da har vi i år budt på hele 3 fantastiske vinyler. Allle super limited, håndtrykt og lavet med kærlighed. Vi prøver på at gøre noget nyt og anderledes hver gang, så der blev både brugt kaffetryk, serigrafi, lasercutter og linoliumstryk for at lavet årets 3 vinyler, som var:

Pede B & DJ Noize - Vi Hjerte Alberte (UDSOLGT)

Kasper Spez - Fantasten (UDSOLGT)

Danni Toma - Rige Mænds Jakkesæt, køb den her!

Get down i skate-paradis
Sammes med vores venner fra Peoples Print Shop arrangerede vi eventet Rise & Grind, hvor både Pede B og Danni Toma spillede live. Stedet var Port 4130 - et skate og BMX paradis. Kæmpe tak til alle der dukkede op og til Royal Beer for at give os 1.000 dåsebajere at feste med.

Tjek videoen her:

På tur med Suspekt selskab
Vores samarbejde med Suspekt og Tabu Records har stået på i en årrække og vi er stolte over at være en del af dette danske hiphop powerhouse. I 2014 var vi på tour med Suspekt og det var pissehamrende fedt at besøge så mange danske byer, at hilse på så mange af jer der ude og at få solgt en masse merchandise. I 2015 gør vi det hele igen!

Se tourplanen for '15 her:


Ny Run For Cover kollektion
Vi har altid gerne ville lave Run For Cover-gear og I har altid taget rigtig godt imod det - på det seneste har det været en af de ting vi har forsømt meget, men det lavede vi om på i efteråret. Der er nu endelig en hel kollektion RFC-gear, som du kan tjekke på siden her.

Se den vilde look book video for kollektionen her:


Nu er vi også et forlag...
I starten af December debuterede vi som forlag med "Graffiti Håndbogen - en guide for begyndere!" Bogen er skrevet af den 18-årige gymnasie-elev Eske Touborg, som også er tidligere ansat i RFC. Bogen har virkelig været et stort projekt for os og vi er super taknemlig for den modtagelse den har fået - vi nåede at trykke hele 3 oplag af bogen i December (tusind tak til Lasertryk)! Indslag i TV2 Østjyland, TV2 Lorry og Go' Morgen Danmark, Forsiden af JP Aarhus og Aarhus Stifttidende, Radio-interviews på P1, P4 og GO FM. Kæmpe tak til alle der har støttet projektet og et stort tak til Promo Kontoret der hjalp os så meget på vej.
Du kan købe Graffiti Håndbogen her - eller hos din lokale boghandler.

Se indslaget fra TV2 Lorry her!

Hvad bringer 2015?
Shiiiiiiieeeeet... hvor skal vi begynde? Der er allerede en masse vilde idéer og der kommer hele tiden flere til. Vores primære fokus er på at forbedre butikken og webshoppen så meget som muligt med flere vilde vinyler, mere RFC gear og andet spas tør vi godt allerede nu at love jer! Tusind tak til alle jer der støtter os, både de gamle hoveder der har været med siden starten og alle jer nye - uden jer, ingen os - tusind tak!