1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Run For Cover udgiver USO's debutalbum Mr. Mista på vinyl for første gang

Kundeservice | Run For Cover 7. Feb 2019
Til Record Store Day udgiver Run For Cover hele 4 vinyler. Den første af disse er en kæmpe klassiker fra USO U-Dollartegn-O's debutalbum fra 2001, der oprindeligt kun kom på CD og længe har været utilgængeligt indtil det for nyligt udkom på de digitale tjenester efter mange års venten.

Albummet blev udgivet på det legendariske, men kortlivede, label $kandalø$ og med features fra bl.a. hans gamle B:A:N:G:E:R:S makkere L:O:C og N:I:S (Johnson) samt en på det tidspunkt ret ukendt rapper ved navn Niels Niarn Roos.“Mr. Mista" blev et overraskende stort hit uden den store promotion, solgte 5.0000 eksemplarer og fik bl.a. et nummer på som P3's Ugens Uundgåelige og skaffede USO en nominering til P3-prisen, som den første rapper nogensinde.Anmeldelserne var også positive, bl.a. gav GAFFA albummet 5 stjerner med ordene: "Hvorfor B.A.N.G.E.R.S.-medlem U$Os debut er en af de bedste danske rapskiver udgivet i laaang tid, er egentlig ikke så kompliceret endda. Den er ganske enkelt superass-svedig, idet den består af banger efter banger".

Albummet er også et af RFC-crewets absolutte danske favoritalbum og vi er derfor ekstremt stolte over endelig at kunne præsentere det for første gang nogensinde på vinyl i 250 eksemplarer i hvid dobbeltvinyl.