1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Forudbestil andet udspil af Intensiv MC's triologi på vinyl

Kundeservice | Run For Cover 10. Sep 2018
Fredag d. 28. september udgiver Run For Cover anden del af Intensiv MC's triologi, EP'en "Dramaet Fortsætter" på vinyl i 150 eksemplarer.

EP'en, der oprindeligt udkom digitalt i 2015 gæstes af Pede B og Bulut LOC, Mikael Melody og Aesthetic og er produceret af navne som DJ Eazy, Femma'r, Aesthetic, M.W.P. og Orhan Karaca.Som Lytter.dk skrev dengang: ""Dramaet Fortsætter" byder dog på mere end blot højtråbende gadelyrik, og selvom det er her Intensiv ofte skinner, så er det rart at høre ham i et andet og mere eftertænksomt tempo. Noget man især oplever på nummeret “Parader", som dykker ned i barndommen med emner som kriminalitet og personlig udvikling, hvilket Intensiv fremfører både sobert og ærligt.

“Paradis Forsvundet", med Pede B som feature, står sammen med “Parader" højt på listen over numre, som viser Intensiv fra en dybere side, og på en gennemgående hovedrokkende plade, er det svært ikke at stå imponeret tilbage, når Intensiv slipper aggressiviteten løs på titelnummeret “Dramaet Fortsætter"

Forudbestil "Dramaet Fortsætter" på limiteret vinyl nu!