1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Black Power Krus

BLACK POWER - hyldesten til kaffen, den brune drue, det lovlige narko, samfundets sammenhængssaft, er blevet en evergreen. Undskyld. En everblack.

Førstesinglen fra Per Vers' debutalbum ramte i al sin skævhed rent. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 tilbage i 2005.

Hittet blev i sin tid 'fejret' med en Black Power kop der var første vare i Pers webshop og blev lidt af en kult-klassiker.

Ti år senere var Per vært på en DR2 Temalørdag om kaffe, og her blev koppen efter massivt mange henvendelser gennem årene genoptrykt, og interessen var overvældende.

Nu er det vist tid igen - denne gang i en ny farvekombination! Vi kører dette som et 7-dages-tilbud så vi laver præcis så mange krus, som der bliver bestilt fra mandag 21. juni og resten af ugen (uge 25). Prisen er 149,95 kr. pr. kop + evt. forsendelse uanset hvor mange krus du bestiller. Denne version af Black Power kruset vil ikke blive genoptrykt, og kan altså kun købes i denne uge!

Bestil den her på siden. Det tager ca. 30 dage at få produceret krus, og så sender vi til dig.

Alle der køber et krus får desuden et lod i udtrækningen af en kæmpe kasse kvalitetsbønner (3 kilo!) fra de gode barista-homies fra Mokka House i Aarhus. Flere krus = flere lodder.
< >
< >