Din vare er nu lagt i kurven

Fri porto

Du kan opnå fri porto med GLS Pakkeshop ved køb for kr. 800,-
* Gælder ikke spraycan ordrer

Du mangler at købe for:

DKK 800,00

Lasse Frisk - Den Mandlige Stolthed, CD

CD'er - Lasse Frisk - Den Mandlige Stolthed, CD
  • CD'er - Lasse Frisk - Den Mandlige Stolthed, CD

DKK 99,95

Køb nu - Betal når du vil. Eller betal DKK 4,82 pr. måned over 24 måneder.
Vælg ViaBill som betaling ved checkout.
Rapperen Lasse Frisk er en af hiphop-undergrundens meget kvalificerede musikere, der holder en old school stil med et moderne præg. Med debutalbummet DEN MANDLIGE STOLTHED føre Lasse os ind i de tabubelagte fundamenter, som mennesket er skabt af. På albummet tager Lasse udgangspunkt i sig selv og sin egen verden, hvor lytterene føres ind i universer mange vil kunne genkende. Lasse tager store emner op og føre os ind i verdener fyldt med personlige og samfundsmæssige dilemmaer. Her han åbner op for sig selv men også tvinger lytterne til at tage stilling. Lasse er hudløs ærlig når han langer ud efter samfundets normer, politik og den nye hiphopkultur, men også når det kommer til ham selv krænger Lasse sit indre ud gennem mange af numrene. Pladen tager nemlig lytterne med ind i dystre, psykotiske og melankolske verdener og hvor Lasses selv er det forvirrende og arrogante centrum. samtidig indeholder pladen også spøjse, sjove og glade numre der giver én lyst til at smile til verden. Lasse claimer at hiphoppen er gået pop og at der er brug for nyt og rigtig hiphop. Dette levere Lasse på DEN MANDLIGE STOLTHED hvor han holder sig til den klassiske undergrundstil men formår samtidig at fortolke den på en fangende måde. Med denne stil formår Lasse at henvende sig til den almene lytter samtidig med at han fantastiske teknik rækker ud mod mere inkarnerede rappere.
Lasse Frisk er en rigtig bawler der behersker en fremragende flowtektik samt stemmeføring og pladen uddybes med masser af fede rim, linjer og punchlines.
Debutalbummet er kun en smagsprøve på hvad Lasse kan?

Lasse har haft et stort samarbejde med mange musikere for at gøre denne plade til en realitet. Albummet er Masteret og mixet af Mikkel Fox. I producer rækken findes blandt andet navne som Fredson Jacobs, Mathias Vegas og Worthless Tears. Pladen gæstes også af fem rappere der levere hver deres udtryk. Skarn, SnakUp, Abephar, Daniel og Galgen. Derudover gæstes pladen pladen også af to sangere Robert Snider og Kristina Lynggaard.

Pladen er indspillet henholdsvist i Slyngelstuen og på Loftet.

01) INTRO
02) DEN MANDLIGE STOLTHED
03) GIV MIG NYT
04) Siesta
05) RAPPER DU
06) GULE ROSER
07) VENT OG SE
08) GØR DET SELV
09) SPØJSE TENDENSER
10) EN RIGTIG BAWLER
11) SLIP FANDEN FRI
12) SULTEN EFTER MER
13) DRAMA
14) JEG GAD GODT JEG GODT GAD

Selskab: Frisk Records
Released: 2011
Varen er på lager og i vores butik

Andre købte også...


  • Billig fragt
  •        
  • Prisgaranti
  •        
  • Hurtig Levering
  •        
  • God Kundeservice
  •        
  • Trustpilot score: 9,2