Vilkår


Kontakt Run For Cover

 

Sådan får du fat i os:

OBS - Hvis du kontakter os ang. en ordre - så hav ALTID til ordrenummer klar.

Webshop + butik KBH

Glentevej 47, 1. th
2400 København NV
Tlf. 6160 0436
E-mail: kundeservice@runforcover.dk 

Butik Aarhus

Alis by Run For Cover
Badstuegade 17
8000 Århus C
Tlf. 5192 7008
E-mail: kundeservice@runforcover.dk

Betaling

Run For Cover modtager betaling med følgende kort:

Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Maestro & Diners Club.

Desuden kan du betale med Viabill faktureringsservice.
Du kan læse vilkår for viabill her.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Run For Cover krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Run For Cover sørger for levering med GLS og Post Danmark. Levering tager 1-4 dage. Pakker er altid sendt afsted så hurtigt som det er muligt, men helligdage, sygdom, forsinkelser mm. kan forsinke få leverancer en smule. Vi anbefaler altid at du bestiller gaver i god tid, så en forsinkelse fra posten ikke ødelægger en højtid.

Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Run For Cover kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark/GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Run For Cover naturligvis en ny leverance uden beregning.

Vi leverer fragtfrit hvis du får dine varer sendt til en pakkeshop med GLS. * Dette gælder dog IKKE bestillinger på cans/spraycans.

Fjernlager: Bemærk at nogle varer fra Urban Classics leveres fra fjernlager og har 1 uges leveringstid. Det står markeret på den enkelte vare. Husk at vælge størrelse, så du ser lagerstatus for den præcise vare.

Reklamationsret

Run For Cover yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Run For Cover indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder kunden selv returneringsomkostninger.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Run For Cover
Glentevej 47, 1. th
2400 København NV
CVR: 31582059
Email: kundeservice@runforcover.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Run For Cover har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Vigtigt

Run For Cover erstatter ikke CD- og DVD-æsker o. lign. der er gået itu under forsendelsen med mindre der er tale om specialindpakning som digipacks o. lign. som kunden ikke selv har mulighed for at udskifte. Varer der er gået i stykker under transporten er Post Danmarks / GLS' ansvar.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. BEMÆRK: Varer der er købt i én af vores butikker ombyttes KUN til andre varer eller til-gode-bevis.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Run For Cover, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Run For Cover.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Run For Cover på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Run For Cover, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Run For Cover. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Links

Run For Cover’s leverandører

Urban Classics
Dickies
New Era
Posca
Molotow
Montana
MTN