Dansk Engelsk
23.03.2016

Run For Cover Clothing - Spring/Summer 16

Vi er meget stolte over at præsentere Run For Cover Clothing Spring/Summer '16: Keep Pushing.

Kollektionen er båret af en tematik - noget både vi og dem vi taler til kan nikke genkendende til. Og er der en ting, som altid har repræsenteret Run For Cover, så er det Keep Pushing. Noget vi har gjort siden 2002 af ren og skær kærlighed til kulturen og fordi det er det her vi altid har villet gøre.

Keep Pushing indkapsler meget hvor vi kommer fra og hvilken stamina vi arbejder med og ikke mindst har vi været den "lokale" pusher af hiphop - både i form af musik, graf, bøger og tøj - i snart 15 år. Vi har altid og vi vil altid Keep Pushing. Vi håber ligeledes at det også kan være et motiverende statement og en værdi, der kan udtrykkes overfor og hos alle vi arbejder sammen med. Vi vil gerne minde dem om at de skal fortsætte deres grind og Keep Pushing.

Keep Pushing er en livsstil og noget vi gerne vil skubbe alle i kulturen til. Det er at brænde for det man laver og blive ved uanset hvad. Det er udholdenhed og viljestyrke. Det er beslutsomhed og at skubbe sig selv den lille smule ekstra. Det er at skabe og bidrage - ikke bare for at gøre det, men fordi man ikke kan lade være. Det er stamina. Det er ren energi. Keep Pushing er hiphop. Keep Pushing er Run For Cover, men Keep Pushing er også en hymne til dem der driver kulturen eller enhver der ønsker at signalere disse idealer. Det er ånden af dedikationen til hiphop som kendere ved hvad er.

Keep Pushing er en forår/sommerkollektion, og vi vil meget gerne have at det kan føles. Vi er ikke meget for farverige tekstiler, så den azurblå farve er vores lille pift af sommer til kollektionen. Vi har altid arbejdet meget med en enkelt farve i vores prints; det giver en del liv at have en farve mere og vi har tænkt meget over det med at have én gennemgående farve på hele kollektionen.

Run For Cover Clothing - Spring/Summer '16: Keep Pushing består af fire T-shirts, to crewnecks, to hættetrøjer, tre snapback caps og en regnjakke. Alt i god kvalitet og til en god pris. Se hele kollektionen her.


Kategorier

Recent posts


Arkiv