Dansk Engelsk
< 1 2 3 4 5 6 38 39 40 41 42 >
 • 24.07.2017 Run For Cover Cast #71: DM i Freestyle Rap m. MorUgle & Lillebror I denne omgang af Run For Cover Cast har vi haft besøg af MorUgle og Lillebror der taler om DM i Freestyle Rap og diskutere battlerap og får spørgsmål fra Battlestuen (sådan da).

  Der er også et preview på den kommende plade fra Chewbacca, vi spiller lidt C.C. Klassik og fortæller lidt om den kommende udstilling med Tue Volder i butikken.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 20.07.2017 Meeting Of Style Copenhagen I denne weekend er der det årligt tilbagevendende Meeting Of Styles i Pumpehuset og vanen tro er der et lineup af de vildeste malere fra hele verden samt koncerter med alt fra Khal Allan & Johnny Books til Loke Deph & Esben, Sur Urt og Skyggesiden.

  - Se Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 19.07.2017 Kom til Tue Volder // Abekattestreger KBH fernisering hos Run For Cover Som et helt nyt tiltag slår vi fredag d. 4. august fra 16.00-19.00 dørerne op til vores første reelle fernisering - nemlig med kunstneren (og rapperen) Tue Volder aka Joe True. Tue Volder udstiller op mod 40 værker i perioden d. 4.8.-25.8. Der vil både være originale værker, prints, tegninger og meget andet. Du kan naturligvis møde kunstneren selv på åbningsdagen, hvor vi også byder på lidt forfriskninger!

  Stedet er:

  Run For Cover
  Hvidovrevej 80 A
  2610 Rødovre

  Du kan tilmelde dig arrangementet på Facebook - lige her!
  Kategori: Events
 • 14.07.2017 Ny video fra Pede B! Vores homie Pede B udsender til september sit nye album "Sparring". Et album hvor han sparrer med en lang række forskellige kunstnere. Der er netop kommet en ny single + video fra albummet - nemlig tracket "Første Runde".

  Enjoy!


  Kategori: Artister vi elsker
 • 12.07.2017 Kæmpe graffiti Get Down i Kolding På lørdag er der endnu engang Kolding Get Down med et hav af Danmarks bedste skrivere og livemusik fra bl.a. Promoe, Pede Gøbb og Torden & Lynild.

  - Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 12.07.2017 Run For Cover Cast #70: Ren Reflex Vi har i denne omgang af Run For Cover Cast haft besøg af albumaktuelle Ren Reflex til en snak om alt fra Danmarks mest hiphop gymnasie til at have noget at på hjerte og grave samples verden rundt. Hør om Ren Reflex lange albumproces og en gennemgang af hvert nummer på det nye album fra "På Sammenbrudets Rand".

  Der er også det nyeste fra gaden om bl.a. en kommende udstilling i Run For Cover butikken, noget tape og en masse nye vinyler og musik fra Asbestose, Lord Akton og Akua Naru.

  Lyt til Run For Cover Cast på SoundCloud eller på iTunes.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 12.07.2017 NYHED: Vildt boxset fra Malk De Koijn! Der har længe været stille om verdens farligste rapgruppe men det har der været en god grund til. Gruppen har netop offentliggjort at de udsender et super vildt boxset til september. Boxsettet er et sandt overflødighedshorn af vilde ting fra Langestrand. FORUDBESTIL BOXSETTET HER!

  • Smash Hit In Aberdeen (2xLP)
  • Smash Hit In Aberdeen (Instrumentals) (2xLP) (Ikke udgivet tidligere)
  • Å ÅÅ Mæio (12" Single)
  • Jagt (12" Single)
  • Ørkenstorm I Aberdeen (12" Single)
  • Kosmisk Kaos / Sneglevisen (12" Single) BONUSINFO: Lortebrun vinyl
  • Booklet: "Memoirs fra Langestrand" af Jeppe 'Jay-B' Bisgaard (20 sider)
  • Malk de Koijn Slipmat
  • Remastered af Saqib og Tue Track
  Kategori: Artister vi elsker
 • 11.07.2017 Et år efter Tonzas død udkommer han endelig på vinyl Tonza blev fundet død i sit hjem i juli 2016 med væske og slim i lungerne og forstørret hjerte. På det tidspunkt var Human B og ham i gang med en plade og nu færdiggøres Tonzas drøm om at udkomme på vinyl endelig!

  Albummet er trykt i 250 eksemplarer på lyserød vinyl produceret af Human B, Langemand (Sund Fornuft), 4573BEATS og El Toro. Den ene side er numre med Tonza og den anden uden.

  Forudbestil nu


  Lo' Life - Tonzas Plade
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 10.07.2017 NYHED: Asbestose på gul vinyl! Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi sammen med venner fra Echo Out nu udsender Asbestose's fantastiske album "Asbestose" på gul vinyl d. 11.8.17. Albummet bliver kun trykt i 200 ex og kan forudbestilles her nummereret vinyl


  Kategori: Nye varer
 • 02.07.2017 Stor graffitiudstilling hos Galerie Knud Grothe Lørdag d. 8. juli åbner der en udstilling med et hav af artister hos Galerie Knud Grothe i Charlottenlund. Bates, ZORO, Brian Saaby, Cheeky, OMAW, Mr. Oreke, Siljoe og Timmi Mensah er blandt de man kan opleve.

  Der er fernisering fra kl. 11-15, hvor det også er muligt at møde nogle af kunstnerne.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 19.06.2017 Marwan tager på turné! Marwan, der tidligere i år udsendte sit 3. album "Partisaner", har netop annonceret at han nu er klar til at tage på turné til efteråret. Hvis du har lyst til at tjekke ham ud, så kan han opleves følgende steder:

  6.10. - Walthers Musikcafé, Skanderborg
  7.10. - Dome of Visions, Århus
  13.10. Tapperiet, Køge
  14.10. Metro Musik, Ringsted
  20.10. Taastrup Teater & Musikhus, Taastrup
  21.10. Huset-KBH, København

  Vi har stadig nogle få ex. tilbage af hans nye album. Køb Marwan - "Partisaner" her!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 08.06.2017 Mød L.O.C. hos Run For Cover Så er det torsdag d. 15.6. at du kan møde L.O.C. i RFC-butikken i forbindelse med udgivelsen af hans nye album "Dominologi Veteran XV". L.O.C. kommer og skriver autografer i tidsrummet 17-18.00. på nedenstående adresse:

  Run For Cover
  Hvidovrevej 80 A
  2610 Rødovre

  Du kan stadig nå at forudbestille dit eksemplar her!
  Kategori: Events
 • 07.06.2017 6 stk Montana 600ml for KUN 200,- Ja, du læste rigtigt. Vi kan igen tilbyde det populære tilbud med 6 stk af Montana 600ml sølv og tarblack. Normalprisen er 50,- pr stk men vi sælger 6 stk for KUN 200,-

  Du finder tilbudet her!
  Kategori: Tilbud
 • 30.05.2017 Nye varer fra On The Run! Så kan vi endelig tilbyde en række nye varer fra On The Run. Tyske On The Run har netop lanceret en række nye squeezers (både fyldte og tomme). Du finder vores udvalg her! Kategori: Nye varer
 • 29.05.2017 L.O.C. - Dominologi XV Veteran udkommer på vinyl eksklusivt hos Run For Cover L.O.C. smed for nyligt albummet "Dominologi XV Veteran" op på Soundcloud. Den 15. Juni kommer det på vinyl i kun 500 eksemplarer!

  Liam uddyber: "Der var noget amputeret over kun at skulle lave tre nye tracks til "Anno XV"-albummet. Man ved som regel først hvad der "gør" en plade, når man er ved at lave femtende og sidste track. Det er sikkert noget andet for dem der udelukkende har fokus på at lave singler. Men jeg holder nu engang mest af at lave albums... Da jeg var i gang med de tre nye tracks til "Anno XV", og da det sidste år var præcis 15 år siden "Dominologi" udkom, endte jeg i processen med at lave et helt album under arbejdstitlen "Dominologi XV Veteran".

  Vinylen kan erhverves eksklusivt via Run For Cover! De første der bestiller får albummet signeret!

  L.O.C. - Dominologi XV Veteran, LP
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 24.05.2017 Sund Fornuft genudgiver klassisk debut 20 år senere I 1997 udgav gruppen Sund Fornuft, bestående af Per Vers, Langemand og Stormester Møller, deres længe ventede debutalbum "Så Sundt Som Det Er Sagt". Albummet genudgives nu 20 år senere på limiteret rød vinyl i 250 eksemplarer, som kan købes eksklusivt hos Run For Cover.

  " Så Sundt Som Det Er Sagt" fulgte op på deres medvirken på kompilations som "Consent To Savage" og "Drop Dead: Hip Hop Til Folket" og cementerede de tre medlemmer - i særdeleshed Per Vers.

  Albummet fik i sin tid positive anmeldelser i både GAFFA af MC's Fight Nights grand old man Michael C.U.P. og på Rapspot af selveste PTA med ord som:
  " Hvad skal jeg sige... pladen lever fuldt op til mine forventninger (...) Per Vers er yderst original med sin stil, og det samme må siges om resten af gruppen. Dog er den noget mere inkognito end man vil opleve live, når Langemand og Møller blæser op for de helt store seancer. Jeg vil ikke give nogen egentlig karakter, men blot citere Lords of the Underground "On a scale from 1 to 10 it's a nine...million"".


  Andre medier var også positive og skrev bl.a.:

  "Noget af det mest sympatiske og personlige, dansk hip hop har præsteret" - Politiken

  "En kulmination på udviklingen indenfor dansk rap de sidste par år" - Marcaroni

  "En overfed plade. Der bliver sagt mange kloge ting på mange fede måder - dansk rap på en hidtil uset måde og et rigtigt højt niveau" - JAM magazine

  "Denne plade introducerer den danske musikscene for et gigantisk talent i form af den enestående poet Per Vers" - Information

  "En ny definition af dansk soul - det er Sund Fornuft!" - Nat & Dag

  Numre som " Men Måske I Morgen", "YEAH" og det Tue Track producerede "Vi Ved I Har Soul" satte stilen mens især "Farveblind" løb med meget af opmærksomheden som en af de eneste danske rappere med en anti-racistisk sang. Det var også dette nummer der som det eneste blev lavet musikvideo til.  Efter at have været udgået siden halvfemserne er den nu endelig tilgængelig og denne gang på flot rød vinyl eksklusivt hos Run For Cover.

  Du kan også læse Per Vers' fortælling om albummet på per.tv/sundfornuft20.

  Sund Fornuft - Så Sundt Som Det Er Sagt, LP
  Kategori: Artister Vi Elsker, Nye varer
 • 24.05.2017 Gråzone ude med ny musikvideo med feature fra marki snøre Den aarhusianske rapper Gråzone, der i efteråret udgav albummet "Arbejdshænder" er nu ude med den fjerde musikvideo fra albummet til nummeret "Taberne Vinder / E45" feat. marki snøre (contra auguste og Bogfinkevej) og Christopher McLaughlin (Bli' Glad). Der er alt fra flotte drone billeder over Aarhus til vold mod en baguette til en stiv medpassager på motorvejen. Numrene er produceret af den amerikanske producer Daniel Dixon og Swab.  Som man kan se er Run For Cover Clothing også godt repræsenteret i videoen. Albummet kan findes i webshoppen eller i vinylafdelingen i butikken.


  Gråzone - Arbejdshænder, LP
  Kategori: RFC anbefaler
 • 22.05.2017 Nyt afsnit på SupTube: MC Meller! Så er der et helt nyt afsnit af SuparDejens "SupTube". I denne uge har han været forbi ingen ringere end MC Meller fra gruppen Mad Comix. Du kan tjekke episoderne her.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 21.05.2017 Ny single fra Kasper Spez Kasper Spez er efter lang ventetid endelig tilbage med en ny single - "Septemberhveps". Nummeret er produceret af Es og Kasper Spez selv og videoen er optaget High Wycombe, London og skabt af Squid Flick. Vi håber på endnu en vinyludgivelse fra Spez!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 19.05.2017 Ice Cube erstatter A Tribe Called Quest på Roskilde Festival Ja, den er god nok. Den annoncerede A Tribe Called Quest koncert på dette års Roskilde Festival bliver desværre ikke til noget, da rapper Q-Tip har fået en skulderskade og skal opereres. Til gengæld har de fået et fint nyt navn, nemlig N.W.A. rapperen Ice Cube! Kategori: Events

Kategorier

Recent posts


Arkiv