Dansk Engelsk
< 1 2 3 4 5 6 43 44 45 46 47 >
 • 18.11.2017 Kom til Black Friday hos Run For Cover! Fredag d. 24. november er der Black Friday hos Run For Cover med flere nedsatte varer samt in-store med Niels Niarn Roos i anledning af at "Årgang 79" kommer på vinyl + DJ's. Derudover udkommer Swab & marki snøres album "Livets Arabesk" også på vinyl denne dag. Og mon ikke osse vi byder på lidt forfriskninger og hiphop-hygge.

  Alle tilbud er både online og i butikken. Butikken er åben fra 9-20.

  Alle tilbud offentliggøres på dagen - følg med på:

  http://www.runforcover.dk/blackfriday

  Vil du være sikker på at modtage alle tilbud med det samme, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på http://facebook.com/runforcovershop/app/100265896690345/

  Du kan læse mere om arrangementet her! Vi tilføjer løbende tilbud!
  Kategori: Events
 • 16.11.2017 Run For Cover Cast #79: Stilen R Profilen I denne omgang af Run For Cover Cast har vi haft besøg af Pel og Dissy Nis fra den legendariske hedengangne gruppe Stilen R Profilen i anledning af udgivelsen af "Kommer Når Vi Kommer" på vinyl nu 21 år senere. Det blev til en snak om alt fra graffiti og demobånd til gruppens forskellige konstellationer, biluheld og erfaringer med pladeselskaber.

  Derudover er der en ny omgang af vores dansk rap throwback - denne gang med Phobias nummer "Poetiske Bevægelser". Du kan også høre et eksklusivt track fra den kommende vinyl med Swab & marki snøre, en klassiker fra Niarn og ikke mindst det nyeste fra streeten med Nyboe og Portland.

  - Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer
  - Swab & marki snøre - Livets arabesk
  - Niarn - Årgang 79
  - Graffitikursus
  - Black Friday
  - Brask Studio Visits III
  - Duke Of Denmark kassettebånd
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 16.11.2017 DoktorDoktor indspiller live-plade - og du kan komme med! DoktorDoktor indspiller lørdag d. 2. december en liveplade i Vanløse i intime rammer og det er muligt at købe billet for kun 50,-.
  Der spilles hele albummet "Retur" samt måske nogle få afstikkere. Køb billet her.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.11.2017 Ny video fra Marvelous Mosell! Marvelous Mosell, der lige har udsendt det fantastiske album "Magisk, Mytisk, Mageløs" har netop smidt en ny single og video ud fra albummet. Videoen er til tracket "Beverly Beretninger". Husk også at vi stadig har vinyler og guldkæder på lager. Du finder dem her!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.11.2017 Kom og mød Stilen R Profilen i RFC-butikken i morgen! Så er det i morgen at du kan komme og møde drengene fra Stilen R Profilen. Vi har netop udsendt deres klassiker-album "Kommer Når Vi Kommer" på vinyl og i den forbindelse kommer drengene forbi i RFC-butikken d. 16.11. fra kl. 17.00-19.00. Vi byder på hiphop, hygge og lidt til ganen!

  Du kan læse mere her!
  Kategori: Events
 • 15.11.2017 AndersAnderledes fra Rapublik1 ude med solo-EP AndersAnderledes, bedst kendt som en del af Rapublik1, er ude med sin solo-EP "Drengen fra Utterslev Mose". Om EP'en skriver Echo Out: "En humoristisk, nærmest tegneserieagtig beskrivelse af en drengs psykotiske og fantasifulde sind, født og opvokset på samfundets bund. Anders har selv produceret al musikken, og udgivelsen er den første i en række af udgivelser fra medlemmerne i Rapublik1, der varsler nyt album på vej i horisonten. Udtjekning anbefales til alle, med undtagelse af sarte sjæle, hjertepatienter og gravide!".

  Kategori: RFC anbefaler
 • 15.11.2017 Sicknature ude med første video fra sin kommende EP Til februar udkommer Sicknature med sin nye EP "Copenhagen Kaiju" på vinyl gennem Goon Music og allerede nu kan du tjekke første musikvideo fra udgivelse til nummeret "The Rapper, The Producer" herunder.


  EP'en udkommer digitalt allerede d. 24. november, men vi må desværre vente til februar med vinylversionen.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.11.2017 Paller ude med B siden Den randrusianske rapper Paller er ude med en 4-numres EP produceret af Femmar, M.W.P., Bergbitter og Daui samt features fra Bulut LOC, Bergitter og Fredir. Lyt til EP'en herunder - der går også rygter om en mulig vinylversion...



  Kategori: RFC anbefaler
 • 14.11.2017 Malk De Koijn boksen udsat...igen! Vi er super kede af at måtte meddele at den længe ventede Malk De Koijn boks er udsat for 3. gang. Vi har fået en cirka-dato fra Sony Music, der hedder midt december. -Men om datoen holder vides ikke...men det er pt det vi har fået at vide.

  Vi beklager mange gange.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 13.11.2017 Køb dine julegaver tidligt og spar 10% lige nu Lige nu kan du spare 10% på alle varer med undtagelse af allerede nedsatte varer og spraycans med koden xmas10 når du checker ud i webshoppen! Gælder indtil d. 20. november kl. 22. Kategori: Tilbud
 • 12.11.2017 SHONE er død Skriveren SHONE er desværre afgået ved døden. Vi sender et R.I.P. og kondolerer til de nærmeste herfra. Hvil i fred! Kategori: graffiti
 • 10.11.2017 Clemens har samlet de gamle drenge Clemens har i anledning af det kommende jubilæum for "Den Anden Verden" samlet de gamle drenge (med undtagelse af Suspekt) og lavet nummeret "Liquid Cocaine" feat. Jokeren, Ataf, Mortito, Kælderposen og Paulo.

  I samme anledning kan vi også informere om at "Den Anden Verden" genudgives på vinyl til næste år i følge Clemens egen Facebook. Vi afventer stadig noget officielt fra pladeselskabet.
  Kategori: artister vi elsker
 • 10.11.2017 Nyt nummer fra Ham Den Lange produceret af Antik Ham Den Lange har netop udgivet sin nye single "Menneske 2.0", der er produceret af ingen ringere end Antik. Hør det herunder.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 09.11.2017 Run For Cover Cast #78: Isbjerg Vi har haft besøg af Isbjerg i butikken, som har haft en snak med Nyboe om alt fra research i graffiti til Klub 47, Fuld Pensum, tiden som producer og egne solo-udgivelser.

  Derudover er der ugens throwback med Patrick B - "Tanker & Ord" samt eksklusivt nummer fra Henrik Hass og nyt fra Boogie Pukki & Migidi Mansa.

  Kategori: Run For Cover Cast
 • 03.11.2017 NYHED: Chameleon Color Tops Chameleon har netop lanceret endnu et fantastisk nyt produkt. De revolutionerede branchen med deres Chameleon Pens der kunne fade fra lys til mørk i samme tusch. Nu har de udviklet et nyt produkt, Chameleon Color Tops, der gør det muligt at blende på tværs af farver. Så nu er du altså ikke længere "begrænset" af at skulle fade fra fx. lysegrøn til mørkegrøn - nu kan du fade på tværs af farver.

  Du finder vores Chameleon udvalg her!


  Kategori: Nye varer
 • 03.11.2017 Mød Stilen R Profilen i RFC-butikken! I forbindelse med at vi i dag genudsender Stilen R Profilen's klassiske album "Kommer Når Vi Kommer" på vinyl i dag afholder vi d. 16.11. lidt hygge getdown i butikken, hvor du vil kunne møde drengene, få signeret dit album og få lidt til ganen.

  Du kan købe vinylen her!

  Vi håber, vi ses!

  Du kan tilmelde dig arrangementet her!
  Kategori: Events
 • 02.11.2017 Run For Cover Cast #77: Østkyst Hustlers I denne omgang af Run For Cover Cast har vi haft besøg af Østkyst Hustlers til en snak om hvordan de var med til at starte hiphopkulturen i Danmark, om at blive udstødt af selvsamme kultur, om at lave beskidte ting til Børneradioen og ikke mindst deres kommende album.

  Derudover er der det nyeste fra streeten med Nyboe og Portland og nye numre fra Produktionen og Fabeldyret og ikke mindst vores nye Throwback-indslag med et glemt nummer med Intelligent Pushing!

  Lyt på Soundcloud eller iTunes.


  - Urban Classics
  - Stance sokker
  - Swet Goes Red
  - Fabeldyret
  - Produktionen
  - Kanyle Massakren
  - Run The Jewels pakketilbud
  - Benal
  Kategori: Run For Cove Podcast
 • 31.10.2017 Første vinyludgivelse fra Uncensored Records D. 13 november udgiver Uncensored Records deres første vinyludgivelse, nemlig albummet "Undergrunds Arbejde" med Boogie Pukki og Migidi Mansa i kun 50 eksemplarer.

  Herover kan du se musikvideoen til et af numrene - forudbestil vinylen nu her!
  Kategori: RFC anbefaler, nye varer
 • 30.10.2017 Ny episode på SupTube! Vores ven SuparDejen fyrer stadig op på sin Youtube-kanal SupTube! I denne uge er der et nyt afsnit med produceren Merry Tee. Du finder den her:


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 30.10.2017 Anden single fra Østkyst Hustlers Sidste fredag udkom Østkyst Hustlers med deres første nummer i mange år og nu er andensinglen "Undskyld Skat" fra deres kommende album ude på alle digitale tjenester.

  Kategori: RFC anbefaler

Kategorier

Recent posts


Arkiv