Dansk Engelsk
< 1 2 3 4 5 6 40 41 42 43 44 >
 • 19.09.2017 NYHED: Super limited edition Malk De Koijn t-shirt online nu! I forbindelse med at Malk De Koijn udsender boxsættet "Smashhit in Aberdeen" d. 29.9. laver de også en super limiteret t-shirt! T-shirten er så limiteret at vi kun får den leveret den én gang, så det er nu du skal slå til, hvis du skal ha' fingrene i t-shirten-

  Malk De Koijn - Smashhit in Aberdeen T-shirt findes her!
  Kategori: Nye varer
 • 18.09.2017 NYHED: Ruff Stuff Paint fra Grog! Italienske GROG udvikler hele tiden nye produkter. Det nyeste skud på stammen er den specielt udviklede Ruff Stuff Paint som er en super tyk, alkoholbaseret maling der bl.a. kan bruges som genopfyldning til GROG's Metalhead squeezers. Malingen er superdækkende og udviklet til især snavsede og rustne overflader. Refill'en findes i flere forskellige farver.

  Du finder Ruff Stuff Paint her!
  Kategori: Nye varer
 • 16.09.2017 Molotow lancerer ny alkoholbaseret maling! De tyske graffiti-giganter Molotow udvikler hele tiden nye produkter. Det nyeste skud på stammen er denne vilde alkoholbaseret maling, der kommer i hele 8 forskellige farver, hvoraf flere af dem er metallic. Malingen er udviklet specielt til gadebrug og kan med fordel bruges i en rollerball squeezer eller lignende.

  Du finder dem her!
  Kategori: Nye varer
 • 15.09.2017 Pede B - Sparring ude i dag og in store i butikken i morgen med lidt ekstra bonus I dag udkommer Pede B med sit nye album "Sparring" og i morgen, lørdag, kigger han forbi butikken og giver en lille koncert og signerer plader. Men det er ikke alt, som du kan høre i videoen herunder, så er der også både øl og nogle vilde spillekort med alle de medvirkende på albummet!  Det foregår fra kl. 16-17 i butikken på Hvidovrevej 80A - lige ved Hvidovre St. Se mere på Facebook.
  Kategori: Events, nye varer
 • 15.09.2017 Andensingle fra Intensiv MC's kommende EP Snarligt udgiver Intensiv MC tredje del af sin EP-trilogi "Dramaet Længe Leve" og han har nu smidt andensinglen "De Lyver Hele Tiden" derfra ud, som er produceret af M.W.P. Og så er det vidst noget med noget vinyl også... men mere om det senere.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.09.2017 Benal ude med nyt album Benal har netop udgivet deres tredje fuldlængde "Hvis Det Virkelig Er Vigtigt" digitalt på alle tjenester, der gæstes af Orgi-E, Medina, Er De Sjældne, Liv Lykke, Marie Key og Cecilie Noer.

  Der er endnu intet officelt nyt om en vinylversion af albummet.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 14.09.2017 Kom til Råt København på lørdag! Så er folken bag Råt København ved at være klar til deres 6. show. Traditionen tro er der et stærkt lineup:

  Line-up:
  Elbanovic vs Janus Forssling
  Trolden vs Fake Asiat
  Norup vs Callas
  Fri-Tiden vs Mathaeo
  Fresco vs Hazzi
  TLR vs Deniz
  Sofakongen vs Hamlet

  Arrangementet starter kl. 19.00 på lørdag d. 16.9. og finder sted på Ideal Bar. Billetter kan købes på Ticketmaster.dk
  Kategori: Events
 • 13.09.2017 Vigsø ude med EP på vinyl d. 29. september
  1. Vigsø, der tidligere har udgivet EP'en "Under Overfladen" udkommer d. 29. september med sin anden EP "Brud", hendes første udgivelse på vinyl, der udgives gennem det nyopstartede Rå Records. Du kan allerede nu forudbestille vinylen på www.runforcover.dk/brud.

  På "Brud" inviterer Vigsø lytterne ind i et spændende og destruktivt univers pakket ind i provokerende sødme, og beviser dermed at kvinderap er meget mere end rødstrømpeviser og kærestesorger.

  23-årige Anna Vigsø forklarer "Jeg har i alle mine tekster - bevidst - altid tænkt mig at ødelægge, hvad jeg bygger op. Al ulykkelig kærlighed bliver derfor til noget godt, vold bliver romantisk, og det smukke bliver destrueret på et tidspunkt i lyrikken. Alt andet ville kede mig".
  Død og ødelæggelse kan dog bestemt være dansabelt, hvilket legendariske DjNoize som producer og sangerinden Anja Stenstrup bidrager til på den nye EP "Brud".

  Der er ligeledes releaseparty på Stengade allerede lørdag d. 23. september - se Facebookevent.


  Vigsø - Brud, LP
  Vigsø - Brud, LP

  Kategori: RFC Anbefaler, nye varer
 • 13.09.2017 Odense afholder graffiti og street art festival Lørdag d. 16. september fra kl. 11-21 kan du opleve den nye graffiti og street art festival O! Walls i Odense på Ørstedsgade.

  På festivalen vil man kunne opleve:
  -Live graffiti fra 12 lokale graffiti malere
  -Graffiti workshop, hvor alle har mulighed for at deltage
  -Live musik hele dagen, fra lokale DJ`s og musikere
  -Det vil også være muligt at købe mad og drikke hen af dagen og nyde dét og stemningen på pladsens siddeområder.

  Festivalen skal åbne op og give mulighed for at komme tættere på dette miljø, og være med til at udbrede graffiti, streetart og hiphop-miljøet endnu mere i Odense. Forhåbentlig vil festivalen kunne være med til at inspirere og åbne mulighederne op for fremtidige events/projekter. Dette kommer til at blive en tilbagevendende festival, som vil blive afholdt i forskellige udgaver og former.

  Vi giver den op for dette fede tiltag!

  - Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler, events, graffiti
 • 12.09.2017 Fuld trackliste med gæster til Pede B - Sparring Så har Pede B offentliggjort den fulde trackliste og alle gæster på albummet "Sparring", der udkommer på fredag.
  Gæsterne er som følger:

  Livid
  USO
  Semphiz
  Novum
  MarcieFresh
  Emil Oscar
  Jonas Rendbo
  Per Vers
  Face
  5-Dob
  Nixen
  Isaac Kasule
  ArtigeArdit
  Mr Mo
  Stik Op
  Bashir
  Lille
  Vigsø
  Mund De Carlo
  Mellow
  Emilie Moldow
  Loke Deph
  DJ Noize
  Kayreem

  Husk at Pede B kigger forbi butikken lørdag d. 16. september kl. 16-17 og giver en lille koncert og signerer nogle vinyler.

  Forudbestil "Sparring" på vinyl her.
  Pede B - Sparring, 2LP
  Pede B - Sparring, 2LP
  Kategori: Artister vi elsker, events, nye varer
 • 11.09.2017 DJ Graded vinder DM i Mix for femte gang DJ Graded stillede i år op til DM i Mix efter flere års fravær og tog endnu en gang konkurrencen med storm. På andenpladsen kom DJ Naajaa og på tredjepladsen DJ Beatnik. Tillykke til dem alle tre.

  Sammen med DM i Mix blev også afholdt Battle Of The Beats Nordic, hvor Zen6 vandt og LarsEFX kom på andenpladsen. Du kan høre Zen6's vindersæt på hans Soundcloud. Som vinder får Zen6 æren af at producere et track til R.A. The Rugged Man.
  Kategori: Events
 • 11.09.2017 Brun ude med albummet Voksenswag Rapperen Brun er ude med sit nye og personlige album "Voksenswag", der bl.a. gæstes af Ham Den Lange og Lex L på alle digitale tjenester. Albummet udkommer på vinyl til næste år.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 10.09.2017 Forudbestil album med Asger Baden og Peder
  Furcula er navnet på den musik der opstår når komponisterne Asger Baden & Peder går i studiet og lader nysgerrigheden råde.
  Musikken er baseret på de akustiske farver i to meget forskellige rum i København; The Village - Et lydstudie med plads til store orkestre, og Vor Frue Kirke - Danmarks største kirke med en rumklang der varer over 7 sekunder. Alle lyde, instrumenter og fragmenter er blevet optaget i disse to rum, og herefter brugt som samples i studiet. Kontrasten mellem den store rumklang og de meget tætte teksturer resulterer i et mørkt, filmisk og smukt værk.
  Albummet kommer på grøn vinyl - inkl. downloadkode d. 23. september.

  Asger Baden & Peder - Furcula, LP
  Asger Baden & Peder - Furcula, LP
  Kategori: RFC Anbefaler, nye varer
 • 10.09.2017 Sicknature - Honey I'm Home ude på limiteret 10 års jubilæums kassettebånd Den danske rapper og Snowgoons-medlem Sicknature har netop udgivet en 10 års jubilæumsversion af sit album "Honey I'm Home" på limiteret kassettebånd inkl. et eksklusivt bonus-remix. Båndet koster kun 54,95 og kan købes lige her.


  Sicknature - Honey I'm Home, Bånd
  Sicknature - Honey I'm Home, Bånd
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 10.09.2017 Anden musikvideo fra Vigsøs kommende EP Til slut-september udkommer Vigsø med hendes anden EP "Brud", der er produceret af DJ Noize og hun har netop frigivet musikvideoen til anden single derfra med Peter Pagh aka Kilo P (Parlør / Kammertonen) på omkvæd.  EP'en udkommer på vinyl til slut-september på det nyopstartede Rå Records og vi forventer snarligt at kunne få lov til at starte en forudbestilling på den.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 09.09.2017 Se video fra da SKEME besøgte Danmark New York og 3 Yard legenden SKEME var i Danmark til Næverland og var i den anledning også ude og male i København hvilket er blevet foreviget i videoen herunder.


  Kategori: graffiti, RFC Anbefaler
 • 06.09.2017 Kom til KORSé fernisering i RFC-butikken! Så er der én uge til at vi slår dørene op for vores nyeste udstilling - denne gang med den franske kunstner KORSé! "Ideas Fishing" er den første soloudstilling af franske graffitikunstner KORSé i Danmark. KORSé henter sin inspiration fra surrealismen såvel som samtidskunsten, når han forener graffitiens stil og "letters" med den urbane arkitekturs former. Her er humoristiske dyremotiver, men også plads til eftertænksomhed og fordybelse i den unge kunstners værker.

  KORSé selv vil deltage i ferniseringen d. 13.9. fra 17.00-19.00 - her vil vi også byde på lidt forfriskninger.

  Du kan læse mere om ferniseringen her!
  Kategori: Events
 • 05.09.2017 Forudbestil album fra Centeret rapperen Johnny Books på vinyl og kassettebånd En eftermiddag i 2015 er produceren Fede Poul på vej igennem Nørrebroparken, da han hører rap fra rundt om hjørnet. De hårdt skårne punchlines drager ham nærmere, og senere den aften indspiller han og Johnny Books deres første nummer sammen i Centeret. Nu, to år og 20-30 demoer senere, er Books' debutalbum "Skjulte Budskaber" klar, udgivet gennem nystartede Dr. Album.

  "Skjulte Budskaber" indeholder 13 numre, produceret af Fede Poul, Boone og Books, med gæstevers fra Sean Lightfoot, PAL og Fede Pouls fætter, den enigmatiske Khal Allan. Pladen er masteret af Hari (HVAD) i kommunen, og er det første livstegn fra Centeret siden crewet udgav tre plader på én dag til Record Store Day tidligere på året.

  Johnny Books er en working man's rapper af den klassiske skole: 15 år med ni til fem om dagen, og dedikeret rapper/producer om natten. Arbejdet har betalt sig; Books har brugt mere end 10 år på at perfektionere sit håndværk, og er klar til at melde sig på banen som én af de stærkeste rappere i gamet. Fede Poul er enig - "Skjulte Budskaber" er resultatet.

  Albummet er ude på 2LP og kassettebånd fredag d. 22. september og der er releasekoncert på Stengade samme aften!


  Johnny Books - Skjulte Budskaber, 2LP
  Kategori: Nye varer, RFC anbefaler
 • 04.09.2017 Ny single fra Intensiv MC Intensiv MC - der brygger på tredje del af sin EP-trilogi - har netop frigivet første track, der er produceret af den danske producer M.W.P.
  Du kan høre "Født Alene Dør Alene" på Spotify herunder.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 02.09.2017 Nyt dansk pladeselskab der udgiver dansk rap på vinyl Det nyopstartede danske pladeselskab Rå Records specialiserer sig i at udgive dansk rap primært på vinyl og deres første udgivelse er Vigsøs EP "Brud", der udkommer til slut-september og de har allerede en liste af andre udgivelser på vej.

  Rå Records er skabt af Kasper Arildskov (Arild) og Rasmus Rudbæk fra Odense og selskabet arbejder på udgivelse til udgivelse basis. De modtager gerne demoer på demo@raarecords.dk, hvis du tror du har en udgivelse der er interessant for dem!
  Kategori: RFC Anbefaler

Kategorier

Recent posts


Arkiv